Atsauksmes

Jūrmalas pašvaldībai bija jānojauc vesels ražošanas komplekss, kurā ietilpa vairākas ēkas un ražošanas cehs, 80 metru garšs metāla skurstenis u.c. Konkursa kārtībā tika izvēlēts uzņēmums ATR, jo jau iepriekš bija demontējuši līdzīgus objektus Jūrmalas pašvaldībā un labi sevi pierādījuši. Uzņēmums strādāja ātri un profesionāli, iekļāvās termiņos un izpildīja līguma nosacījumus. Uz vietas tika veikta arī drupināšana – metālu atdalīja no betona un to sadrupināja. Jāatzīst, ka demontāžas nozarē darbojas daudzi uzņēmumi - plānā galdiņa urbēji, kas arī piedalās konkursos. Taču par ATR varu droši teikt, ka viņi ir profesionāļi, zina, ko dara. Šim uzņēmumam var droši uzticēt nopietnus objektus, jo ir sava profesionāla tehnika, labi darbinieki un darba organizētāji, kas novada procesu. Pasūtītājs var būt drošs, ka uzņēmums varēs izpildīt līguma vienošanos un tikt galā arī nestandarta situācijās.
Ivars Baltrums
Jūrmalas pašvaldības īpašumu pārvaldes tehniskā nodrošinājuma daļas vadītājs
Degradēto teritoriju revitalizācijas projekta ietvaros iepirkuma rezultātā, uzvarot sadaļā Ēku nojaukšana, uzņēmums SIA “ATR” ieguva tiesības veikt demontāžas darbus Valmieras pilsētas pašvaldības objektā. Noslēgtā līguma ietvaros uzņēmums ir nojaucis vairāk kā 10 ēkas, dažas no tām - vairākstāvu. Neskatoties uz draudzīgo pakalpojumu cenu, kas bija viens no kritērijiem, kādēļ uzņēmums tika izvēlēts, SIA “ATR” strādā labi un profesionāli. Uzņēmumam ir sava tehnika, būvgruži tiek sašķiroti, uz vietas tiek veikta arī minerālo būvgružu drupināšana, darbs norit raiti un uzņēmums pilda līgumsaistības. Ar SIA “ATR” komandu ir viegli komunicēt, jo darbinieki ir atsaucīgi un ieinteresēti atrisināt dažādas darbu gaitā radušās situācijas.
Inese Kokenberga
Valmieras pašvaldības nekustamo īpašumu apsaimniekošanas pārvaldes ceļu būvinženiere
ATR, uzvarot konkursā starp vairākiem uzņēmumiem, sniedza mums pakalpojumu - nojauca milzīgu 22 000 m2 cehu. Uzņēmumam Lode bija svarīgi atrisināt situāciju ar būvi, kas vairs nepildīja savu funkciju – gan no drošības viedokļa, gan arī, lai atbrīvotu un sakārtotu teritoriju. Turpat uz vietas dzelzsbetons arī tika sadrupināts šķembās. Pēc ATR veiktā darba teritorija palika līdzena un sakopta. Lai laukums būtu glītāks, no šķembām izveidoja klājumu. Ēkas demontāžas pakalpojums mūsu uzņēmumam gandrīz vispār neko neizmaksāja, jo ATR būvi nojauca uz sava rēķina, iegūto materiālu - sadrupināto betonu un atdalīto metālu paņēma realizācijai. Uzņēmums ATR neapstrīdami ir profesionāļi, viņiem ir sava tehnika, labi, motivēti darbinieki, tāpēc darba process ir kvalitatīvs un ātrs. Patīkamākais bija komunikācija ar ATR. Darba procesā bija atsevišķas situācijas, kad vajadzēja vienoties par kompromisu, taču ne reizi no uzņēmuma nesaņēmām - nē, par visu varējām vienkārši vienoties. Rezultātā kļuvām sadarbības partneri, un tagad, kad ir nepieciešams, viens otram izlīdzam. Lodei vēl ir objekti, kurus ir paredzēts nojaukt. Domāju, ka nākamajā reizē vairs nerīkosim konkursu, bet uzreiz vērsīsimies pie ATR. Ar lielāko prieku sadarbosimies arī turpmāk!
Māris Strazds
SIA “Lode”, Liepas ražotnes vadītājs